In: Uncategorized0

Blaturi de bucatarii granit Husanu Srl

Blaturi de bucatarii granit Husanu Srl

Granitul este cel mai uzual tip de piatra naturala utilizat pentru un blat. Frumusetea materialelor naturale nu poate fi egalata de imitatii. Este durabil, nu se zgarie usor, nu se arde si-si pastreaza culoarea. 

Granitul (italiana granito, „granulat“) este o roca magmatica masiva, cu granulatie grosolana (cristale cu dimensiunea de cativa milimetri), formata la adancimi mari (facand deci parte dintre plutonite), continand in principal cuart, feldspat sau minerale de culoare inchisa ca mica.

Este roca cea mai raspandita din scoarta, fiind prezenta in zonele tectonice sau sedimentare.

Granitul este folosit la pavarea trotuarelor, cai ferate, fantani datorita duritatii si a rezistentei la erodare, intemperii.

Pentru intretinerea de zi cu zi, maturarea si curatarea de praf sunt suficiente.

Pentru o curatare riguroasa inmuiati o carpa intr-o solutie din detergent de vase si apa calda. Dupa spalarea suprafetelor clatiti bine si uscati cu o carpa din microfibre.

Fiind o piatra poroasa, acumuleaza usor pete. Pentru indepartarea lor nu se recomanda frecarea lor (ajuta la raspandirea lor), ci stergerea directa si imediata.

Pentru a sterge petele care s-au infiltrat in material, faceti o pasta vascoasa din peroxid de hidrogen si praf de creta si aplicati pe pata. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa pana pasta    devine uscata. Folositi o carpa pentru a sterge pasta si clatiti bine cu apa.

Daca nu s-a indepartat pata reluati pasii mentionati anterior.

Evitati varsarea de lichide ce contin acid citric (sucul de portocale) deoarece dauneaza suprafetelor.

Blaturi de bucatarii granit Husanu Srl

Cu o experienta de peste 15 ani in prelucrarea rocilor naturale, firma Husanu va ofera produse ce pot raspunde celor mai riguroase si diversificate dorinte. Firma Husanu colaboreaza cu Titan Mar & Marmosim - lider naţional in domeniul exploatarii si prelucrarii rocilor ornamentale.

 

Blaturi de bucatarii granit Husanu Srl, materialele folosite - marmura, granit, calcar, andezit, onix, travertin - redau eleganta, rafinamentul si stilul inconfundabil al firmei noastre. Atat marmura cat si celelalte roci se gasesc într-o diversitate de culori, dimensiuni si forme. Marmura a fost valorificata mii de ani datorita paletei bogate de culori, fiind ideala pentru scari, podele, balustrade, seminee, masute, si alte obiecte decorative. Un alt material folosit este granitul, una dintre cele mai populare pietre naturale la ora actuala dar si cea mai durabila si uşor de întreţinut. Lucram si cu piatra de cariera, adica piatra in stare bruta, ideala pentru pavarea aleilor gradinii.

blaturi de bucatarii granit husanu srl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *