Exterior

Placari cu marmura si granit

Placari cu marmura si granit de exterior trebuie in primul rand sa raspunda nevoilor de rezistenta si durabilitate. Intemperiile si circulatia intensa solicita cel mai mult aceste zone: ploaia, zapada, diferentele bruste de temperatura sau extremele meteorologice sunt cele care afecteaza materialele slabe si lucrarile deficitare. Placari cu marmura si granit , sunt printre putinele materiale care se incadreaza la alegerea potrivita.

Atentie la montaje! Optati pentru servicii de calitate, aceasta nu este genul de lucrare pe care sa vreti s-o reluati prea des. Pentru scarile de la intrarea in locuinta si pentru pavaje, daca se doreste un aspect deosebit, se poate opta pentru marmura sau granit, de preferinta nelustruite, pentru a se evita alunecarile in sezoanele umede.

Firma HUSANU este un important producător de marmură, travertin, granit și onix, prelucrează PIATRA și comercializează PIATRA ORNAMENTALĂ în TIMIȘOARA, răspunzând celor mai variate și exigente cerințe din domeniul amenajărilor interioare și exterioare. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul prelucrarii rocilor naturale, Societatea Husanu garantează calitatea produselor oferite prin parteneriatul cu Titan Mar & Marmosim, lider național în exploatarea și prelucrarea de roci ornamentale.

Placari cu marmura si granit SC Husanu Srl

Piatra naturală folosită – marmură, granit, calcar, andezit, onix sau travertin – redă eleganța și rafinamentul inconfundabil al produselor comercializate de compania Husanu Timișoara. Marmura si granit pentru placari, piatra de granit, travertinul, precum și restul de pietre decorative comercializate se găsesc într-o varietate de culori, dimensiuni și forme. Valorificată de mii de ani, datorită gamei largi de culori, MARMURA este ideală pentru realizarea de scări din marmură, pardoseli din marmură, balustrade, șeminee, măsuțe sau alte obiecte decorative. GRANITUL este una dintre cele mai populare pietre naturale, fiind durabil și ușor de întreținut. SC Husanu SRL mai lucrează cu travertin și cu piatra de carieră – piatră în stare brută – perfectă pentru pavarea grădinilor.