Home

Cu o experienta de peste 25 ani in prelucrarea rocilor naturale, firma Husanu va ofera produse ce pot raspunde celor mai riguroase si diversificate dorinte.
Materialele folosite – marmura, granit, calcar, andezit, onix, travertin – redau eleganta, rafinamentul si stilul inconfundabil al firmei noastre.
Atat marmura cat si celelalte roci se gasesc într-o diversitate de culori, dimensiuni si forme.

Marmura a fost valorificata mii de ani datorita paletei bogate de culori, fiind ideala pentru scari, podele, balustrade, seminee, masute, si alte obiecte decorative.
Un alt material folosit este granitul, una dintre cele mai populare pietre naturale la ora actuala dar si cea mai durabila si uşor de întreţinut.
Lucram si cu piatra de cariera, adica piatra in stare bruta, ideala pentru pavarea aleilor gradinii.
O alta dovada a profesionalismului firmei consta si in realizarea gravurii computerizate, dar si a fotogravurii. Aceasta din urma reprezinta un domeniu relativ nou pe piata romaneasca, fiind un proces ce presupune transpunerea unor imagini diverse pe suprafete plane ale obiectelor; se pot folosi pentru placi comemorative, aniversare, omagiale si nu numai.

Noutatea adusa pe piata romaneasca de firma noastra consta in realizarea de obiecte dintre cele mai neobisnuite ca: bomboniere, vase decorative, fructe ornamentale, scrumiere, vaze din onix. Pe lânga acestea va oferim si solutii pentru fixarea si întretinerea pietrei naturale dar si servicii de intretinere si chituire.
Pentru a va convinge de eleganta, nobletea si calitatea materialelor, va asteptam sa vizitati showroomul firmei.